Knihovna jezuitské koleje v Telči : katalog výstavy - Valentová, Kateřina; Kašpárková, Jarmila; Kuchařová, Hedvika (Historický ústav, 2020)
Kniha shromažďuje poznatky o fungování a obsahu knihovny telčského řádového domu (jezuitské koleje). Obsahuje kopie historických titulních listů, katalogů, částí knižních dokumentů i fotografie a nákresy vnitřní podoby a uspořádání knihovny.
Keywords: kláštery; knihovnictví, informační věda a muzeologie; humanitní vědy a umění; Libraries; knihovny; Telč (Česko)