O tom se nemluví : proč má naše dokonalé tělo tolik nedokonalostí? - Adler, Yael; Čadský, Vladimír; Spitzer, Katja (Euromedia Group, a. s, 2020)
Publikace se zaměřuje na tabuizované aspekty lidského těla a různé nemoci. Určeno široké veřejnosti.
Esence
Keywords: lidské tělo; fyziologie; tabu; Human Body; Taboo