Příručka laboratorní organické chemie - Veselý, Jan; Machara, Aleš (Univerzita Karlova, Přírodovědecká fakulta, 2020)
Vysokoškolská příručka organické chemie, která se zaměřuje na základní laboratorní vybavení, techniky a postupy.
Keywords: klinické laboratorní techniky; Chemistry, Organic; chemie, klinická chemie; organická chemie; Clinical Laboratory Techniques