SAPROF : strukturované posouzení protektivních faktorů při posuzování rizika násilného chování - Páv, Marek; Ptáček, Radek; Vňuková, Martina (Ministerstvo zdravotnictví ČR, 2020)
Manuál hodnocení rizika násilí a ochranných faktorů v rámci ústavního ochranného léčení. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: psychologické techniky; hodnocení rizik; psychiatrie; poruchy sociálního chování; psychopatologie; soudní psychiatrie; Protective Factors; Dangerous Behavior; Forensic Psychiatry; Social Behavior Disorders; Psychological Techniques; ochranné faktory; Violence; Psychopathology; Risk Assessment; nebezpečné chování; násilí