Citliví, a přesto šťastní : příručka přežití pro citlivé lidi - Elle, Christine Rose; Vlčková, Lenka (Grada Publishing, a. s, 2020)
Příručka, která radí empatickým lidem, jak docílit životní rovnováhy. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: Happiness; interpersonální vztahy; percepce; emoce; Resilience, Psychological; Empathy; empatie; Interpersonal Relations; Self Concept; psychologie, klinická psychologie; Sensation; sebepojetí; Perception; Emotions; štěstí; psychická odolnost; čití, cítění