Biodynamická kraniosakrální terapie - Sumner, Ged; Haines, Steve; Kozák, Jan (Fontána, 2020)
Příručka, která se zabývá metodami kraniosakrální terapie. Určeno odborné i široké veřejnosti.
Keywords: energetický metabolismus; Skull; lebka; rehabilitační a fyzikální medicína; anatomie; muskuloskeletální manipulace; Anatomy; Musculoskeletal Manipulations; Energy Metabolism; Physiological Phenomena; fyziologické jevy