Antikoncepce - Driák, Daniel (Galén, 2020)
Publikace se zaměřuje na různé metody antikoncepce v minulosti a v současnosti. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: reprodukční lékařství; Reproduction; kontraceptiva; rozmnožování; Contraception Behavior; Contraceptive Devices; antikoncepční chování; antikoncepce; Contraception; gynekologie a porodnictví; pohlavní orgány; antikoncepční prostředky; Contraceptive Agents; Genitalia