Pomáhejme dětem zvládat stres během epidemie COVID-19 (Státní zdravotní ústav, 2020)
Leták poskytuje rady rodičům jak pomáhat dětem při stresu v době koronavirové epidemie.
Keywords: Mental Health; Child; psychický stres; Stress, Psychological; COVID-19; dítě; epidemie; Epidemics; psychologie, klinická psychologie; duševní zdraví