Královna děsu, aneb, Panická porucha - Honzák, Radkin; Pilátová, Anna; Cibulka, Aleš; Chalupová, Sabina (Vyšehrad, 2020)
Publikace se zaměřuje na panickou poruchu a formou rozhovorů také představuje zkušenosti známých osobností. Určeno široké veřejnosti.
Destigma
Keywords: Panic Disorder; psychiatrie; panická porucha; Famous Persons; významné osobnosti