Raná péče : příručka pro teorii a praxi - Pretis, Manfred; Barlová, Jitka; Hradilková, Terezie; Kloudová, Věra (Pasparta Publishing, 2020)
Příručka, která se zaměřuje na poskytování rané péče. Určeno studentům a odborné veřejnosti.
Keywords: Developmental Disabilities; vývojové poruchy u dětí; Early Intervention, Educational; Child Development; raná péče; zdravotně postižení; postižené děti; Children with Disabilities; pediatrie; vývoj dítěte