Somatické vyšetření ve stomatologii - Šedý, Jiří (Galén, 2020)
Publikace se zaměřuje na možnosti fyzického vyšetření pacienta ve stomatologii. Určeno odborné veřejnosti.
Zubní lékařství
Keywords: stomatologická péče; Physical Examination; Oral Medicine; fyzikální vyšetření; zubní lékařství; stomatologie; Dental Care