Bioelektrochemie - Vacek, Jan; Ostatná, Veronika (Univerzita Palackého v Olomouci, 2020)
Publikace se zaměřuje na elektrochemickou a biochemickou analýzu molekul. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Molecular Biology; Electrochemical Techniques; molekulární biologie; chemie, klinická chemie; biochemie; Clinical Chemistry Tests; elektrochemické techniky; klinické chemické testy; elektrochemie; Electrochemistry