Krizová intervence - Vodáčková, Daniela (Portál, 2020)
Příručka se zaměřuje na metody krizových intervencí, konkrétně na telefonické a při osobním setkání. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Crisis Intervention; urgentní služby psychiatrické; krizová intervence; životní změny; psychické trauma; horké linky; psychologie, klinická psychologie; Hotlines; Emergency Services, Psychiatric; Life Change Events; sociologie; Psychological Trauma; Stress, Psychological; Emergencies; náhlé příhody; psychický stres