Spánek rozumu plodí příšery : Jan Konvalinka v rozhovoru o covidu, právu na omyl a historickém optimismu - Palán, Aleš; Konvalinka, Jan; Šibík, Jan (Prostor, nakladatelství, 2020)
Rozhovor s Janem Konvalinkou, biochemikem a prorektorem Univerzity Karlovy, o koronavirové pandemii a souvisejících tématech. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: Culture; Betacoronavirus; Attitude; kultura; pandemie; History, 21st Century; COVID-19; Coronavirus Infections; veřejné zdravotnictví; věda; postoj; Science; sociologie; Pandemics; dějiny 21. století; koronavirové infekce; sociální problémy; Social Problems