Živly české vědy - Vrtišková Nejezchlebová, Lenka; Skoupá, Adéla; Koubský, Petr; Titlbach, Filip (N Media, a.s, 2020)
Publikace je kolekcí rozhovorů pro Deník N, které se zaměřují na témata z oborů přírodních a humanitních věd 20. a 21. století. Určeno široké veřejnosti.
Edice N
Keywords: History, 20th Century; Czech Republic; Česká republika; Famous Persons; humanitní vědy; History, 21st Century; Natural Science Disciplines; významné osobnosti; dějiny 21. století; humanitní vědy a umění; dějiny 20. století; přírodní vědy; Humanities