Uroradiologie - Lambert, Lukáš; Burgetová, Andrea; Hlaváček, Jiří (Maxdorf, 2020)
Publikace se zaměřuje na diagnostické zobrazování v urologii. Určeno odborné veřejnosti.
Jessenius
Keywords: radiologie, nukleární medicína a zobrazovací metody; Urologic Diseases; urografie; Urography; urologie; urologické nemoci