Motýlí kniha - Gravensteen, A; Bolavá, Anna; Borkovec, Petr; Faulerová, Lucie; Joklová, Olga; König, Jakub; Šindelka, Marek; Zbořil, Jonáš; Musa (Paseka, 2020)
Sborník povídek a autobiofragických zápisků, které se zaměřují na nemoc motýlích křídel.
Keywords: dějiny 21. století; History, 21st Century; dermatovenerologie; Česká republika; humanitní vědy a umění; epidermolysis bullosa; Czech Republic; Epidermolysis Bullosa; lékařství v literatuře; Medicine in Literature