Principy interpretace laboratorních testů - Jabor, Antonín; Franeková, Janka; Kubíček, Zdenek (Grada Publishing, a.s, 2020)
Publikace se zaměřuje na interpretaci výsledků laboratorních testů. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: biochemie; klinické laboratorní techniky; Clinical Laboratory Techniques; biologické markery; Biomarkers