Lidské tělo : velká kniha - Pouzar, Ludvík (Extra Publishing, 2019)
Z části obrazová publikace, která se zabývá lidským tělem, jeho anatomií a fyziologií. Určeno široké veřejnosti.
Bookazine, ISSN 2571-4007 sešit č. 4/2019
Keywords: složení těla; Anatomy; Physiology; Body Composition; fyziologie; anatomie