Burn - out syndrom - Tošnerová, Tamara; Tošner, Jiří (Hestia (nadace pro rodinu), 1997)
Pracovní sešit pro účastníky výcvikového programu, který se zaměřil na profesionální vyhoření a jeho prevenci.
Keywords: Burnout, Professional; Primary Prevention; motivace; Motivation; profesionální vyhoření; psychologie, klinická psychologie; primární prevence