Řeším svou bulku v prsu - Skovajsová, Miroslava (Aliance žen s rakovinou prsu, o.p.s, 2018)
Publikace se zaměřuje na rakovinu prsu a samovyšetření prsů. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: onkologie; Breast Self-Examination; samovyšetření prsu; Female; nádory prsu; ženské pohlaví; Breast Neoplasms