Mapování stavu psychiatrické péče a jejího směřování v souladu se strategickými dokumenty České republiky (a zahraničí) : odborná zpráva z projektu - Raboch, Jiří; Zrzavecká, Irena; Wenigová, Barbora; Herman, Erik; Pěč, Ondřej; Žižka, Vladislav; Drlíková, Zdeňka; Dlouhý, Martin; Kališová, Lucie; Hollý, Martin; Rektor, Juraj; Šelepová, Pavla; et al. (Česká psychiatrická společnost o. s, 2012)
Zpráva z projektu, který zkoumal stav současné psychiatrické péče zejména v Česku. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Quality of Health Care; Česká republika; Mental Health Services; management, organizace a řízení zdravotnictví; psychiatrie; Health Care Surveys; Czech Republic; kvalita zdravotní péče; služby péče o duševní zdraví; průzkumy zdravotní péče