Kardiologie v praxi - Staněk, Vladimír (Axonite CZ, 2020)
Publikace se zaměřuje na nemoci srdce. Určeno odborné veřejnosti.
Asclepius
Keywords: kardiologie; nemoci srdce; Heart Diseases; diagnostické techniky kardiovaskulární; Diagnostic Techniques, Cardiovascular