Cvičení pro ženy po operaci prsu - Hanušová, Eva; Rosenová, Zuzana; Vrabcová, Alexandra; Wald, Martin; Petrů, Jana (Amoena, spol, 2007)
Příručka pro ženy, která se zaměřuje na techniky cvičení po operaci prsu.
Keywords: terapie cvičením; techniky cvičení a pohybu; Postoperative Period; pooperační období; onkologie; Clothing; Exercise Movement Techniques; odívání; rehabilitační a fyzikální medicína; Female; nádory prsu; ženské pohlaví; lymfedém; Breast Neoplasms; Lymphedema; Exercise Therapy