Historie moru v českých zemích : o moru, morových ranách a boji proti nim, o zoufalství, strachu a nadějích i o nezodpovězených otázkách - Wondrák, Eduard (Stanislav Juhaňák - Triton, 2020)
Publikace se zaměřuje na dějiny moru v českých zemích. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: Epidemics; History, Early Modern 1451-1600; Plague; epidemie; Česká republika; dějiny raného novověku 1451-1600; History, Modern 1601-; dějiny lékařství; mor; infekční lékařství; History, Medieval; dějiny novověku 1601-; dějiny středověku; Czech Republic