V noci jsem psal o slunci : psaní jako prostředek terapie - Cyrulnik, Boris; Micka, Daniel (Stanislav Juhaňák - Triton, 2020)
Publikace se zaměřuje na psychoterapii pomocí psaní. Určeno odborné i široké veřejnosti.
Keywords: psaní; Narrative Therapy; narativní terapie; Writing; Psychotherapeutic Processes; psychoterapeutické procesy; psychoterapie; psychické trauma; Psychological Trauma