Mentalizovanie s deťmi a mladistvými pri psychoterapii a prevencii : prekonávanie zacyklení v traumatizáciách, konfliktoch a rizikách - Diez Grieser, Maria Teresa; Müller, Roland; Žuchová, Svetlana (Vydavateľstvo F, Pro mente sana, 2020)
Publikace se zaměřuje na proces mentalizace a terapeutickou podporu mentalizace u dětí a mladistvých. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: vývoj dítěte; psychoterapeutické procesy; Mentalization; mentalizace; dětská psychiatrie; Psychotherapeutic Processes; Child Psychiatry; rozvoj osobnosti; vývoj mladistvých; psychoterapie; pediatrie; Adolescent Psychiatry; Child Development; Adolescent Development; Personality Development; psychiatrie adolescentů