Co potřebujete vědět o nádorech jater? (Masarykův onkologický ústav, 2019)
Brožura pro pacienty. Poskytuje základní informace o nádorech jater, jejich diagnostice a léčbě.
Keywords: hepatologie; Liver Neoplasms; nádory jater; onkologie