Co potřebujete vědět o nádorech mozku? (Masarykův onkologický ústav, 2019)
Brožura pro pacienty. Poskytuje základní informace o nádorech mozku, jejich diagnostice, léčbě, průběhu nemoci.
Keywords: nádory mozku; neurologie; Brain Neoplasms; onkologie