Už zase sloužím o Vánocích : vánoční deníky mladého lékaře - Kay, Adam; Hostěradská, Martina; Kozák, Jan (Jota, 2020)
Publikace přináší humorné příběhy lékaře o práci v nemocnici v době Vánoc. Založeno na denících autora. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: History, 21st Century; Physician-Patient Relations; lékaři; poskytování zdravotní péče; Delivery of Health Care; United Kingdom; Medicine in Literature; vztahy mezi lékařem a pacientem; dovolená; Spojené království; lékařství; dějiny 21. století; humanitní vědy a umění; Holidays; Physicians; lékařství v literatuře