Chirurgická propedeutika : základy chirurgie pro studenty lékařských fakult - Páral, Jiří; Lisková, Kateřina (Grada Publishing a. s, 2020)
Vysokoškolská učebnice, která se zaměřuje na základy chirurgie.
Keywords: General Surgery; propedeutika lékařská; Education, Premedical; chirurgie