Intenzivní medicína v praxi - Maláska, Jan; Stašek, Jan; Kratochvíl, Milan; Zvoníček, Václav (Maxdorf, 2020)
Učebnice pro studenty i lékaře, která se zaměřuje na poskytování intenzivní péče a na různé akutní klinické problémy.
Jessenius
Medica
Keywords: Intensive Care Units; Critical Care; jednotky intenzivní péče; anesteziologie a intenzivní lékařství; akutní nemoc; Acute Disease; terapie náhlých příhod; Emergency Treatment; péče o pacienty v kritickém stavu