Jak zasáhl systém očkování do života některých rodin III - Hrabák, Václav (Svaz pacientů České republiky, 2017)
V brožurce popisují rodiče příběhy svých dětí, u kterých se vyskytly nežádoucí účinky po očkování. Obsahuje též názory a zkušenosti odborníků.
Keywords: očkovací schéma; Czech Republic; Physician-Patient Relations; Children with Disabilities; postižené děti; Vaccination; pediatrie; Immunization Schedule; očkovací programy; Česká republika; vakcinace; Immunization Programs; vztahy mezi lékařem a pacientem