Co bychom měli vědět o očkování, abychom dělali správná rozhodnutí : praktická příručka nejen pro rodiče - Vančíková, Zuzana (nakladatel není známý, 2016)
Brožurka pro rodiče o očkování v dětském věku. Vyvrací mýty ohledně očkování, vysvětluje jeho přínosy, druhy a složení vakcín, reakce na očkování, očkovací kalendář.
Keywords: Pamphlets; brožury; Immunization Schedule; Vaccination; vakcíny; Vaccines; vakcinace; pediatrie; infekční lékařství; očkovací schéma