Pospěš k nám, sluníčko : vyprávění otce o lásce a šílenství - Greenberg, Michael; Balatková, Dana (Dybbuk, 2020)
Autobiografická próza, která přibližuje zkušenost spisovatele a otce, jehož dcera má psychózu. Určeno široké veřejnosti.
Scribere belle ; 8.
Keywords: psychotické poruchy; bipolární porucha; psychiatrie; United States; dějiny 20. století; humanitní vědy a umění; Bipolar Disorder; vztahy mezi otcem a dítětem; novodobá literatura; Literature, Modern; History, 20th Century; Spojené státy americké; History, 21st Century; Persons with Psychiatric Disorders; Father-Child Relations; duševně nemocní; Psychotic Disorders; dějiny 21. století