Urologie pro studenty všeobecného lékařství - Hora, Milan; Dolejšová, Olga (Karolinum, 2020)
Vysokoškolská učebnice pro obor všeobecné lékařství, která se zabývá urologií.
Učební texty Univerzity Karlovy
Keywords: všeobecné lékařství; urologie; Urology