Poinfarktová ruptura volné stěny levé komory srdeční - Kačer, Petr (Maxdorf, 2020)
Publikace se zaměřuje na etiologii, diagnostiku, predikci a chirurgickou léčbu poinfarktové ruptury volné stěny levé srdeční komory. Určeno odborné veřejnosti.
Jessenius
Keywords: Myocardial Infarction; funkce levé komory srdeční; kardiochirurgie; Ventricular Function, Left; kardiochirurgické výkony; poinfarktová ruptura srdce; Ventricular Dysfunction; Cardiac Surgical Procedures; kardiologie; komorová dysfunkce; infarkt myokardu; Heart Rupture, Post-Infarction