Pandemie infekce COVID-19 a primární péče : doporučený diagnostický a terapeutický postup pro všeobecné praktické lékaře 2020 - Seifert, Bohumil; Bezdíčková, Ludmila; Mucha, Cyril; Šťastný, Boris; Býma, Svatopluk (Centrum doporučených postupů pro praktické lékaře, Společnost všeobecného lékařství ČLS JEP, 2020)
Směrnice pro praktické lékaře, které se týkají diagnózy a léčby COVID-19.
Doporučené diagnostické a terapeutické postupy pro všeobecné praktické lékaře
Keywords: Primary Health Care; testování na COVID-19; COVID-19 Testing; praktické lékařství; General Practice; infekční lékařství; pneumologie a ftizeologie; všeobecné lékařství; COVID-19; primární zdravotní péče