Sestra a akutní stavy od A do Z - Plevová, Ilona; Zoubková, Renáta (Grada Publishing, 2021)
Publikace se zaměřuje na urgentní ošetřovatelství. Určeno odborné veřejnosti.
Sestra
Keywords: urgentní ošetřovatelství; ošetřovatelství; Emergency Nursing; péče o pacienty v kritickém stavu; Nurses; Emergency Treatment; terapie náhlých příhod; urgentní lékařství; zdravotní sestry; Critical Care