Jak dál po léčbě lymfomu : informační příručka pro pacienty - Belada, David; Štěpánková, Pavla; Klimeš, Jeroným; Musil, Pavel; Móciková, Heidi; Štětková, Petra (Lymfom Help, z. s, 2017)
Informační příručka pro pacienty s lymfomem. Poskytuje rady ohledně rekonvalecence, zdravého životního stylu, psychického zdraví, poléčebných komplikacích, sociálně-právních otázek.
Keywords: Drug-Related Side Effects and Adverse Reactions; Health Behavior; rekonvalescence; zdravé chování; fertilita; nežádoucí účinky léčiv; Fertility; lymfom; sociální zabezpečení; Lymphoma; hematologie a transfuzní lékařství; Social Security; Balneology; Convalescence; farmakoterapie; Drug Therapy; onkologie; balneologie