Průvodce léčbou poruch plodnosti : informační příručka programu asistované reprodukce - Ventruba, Pavel; Crha, Igor; Žáková, Jana; Krajčovičová, Renáta; Čadová, Kateřina; Lousová, Eva; Lhotecká, Lenka (Gynekologicko-porodnická klinika Lékařské fakulty Masarykovy univerzity, 2012)
Brožura pro pacientky léčené pro neplodnost. Seznamuje s problematikou neplodnosti, technikami umělého oplození a s řadou organizačních opatření, která provázejí léčebný cyklus v Centru asistované reprodukce Gynekologicko-porodnické kliniky MU a FN v Brně.
Keywords: reprodukční lékařství; Infertility; Reproductive Techniques, Assisted; asistovaná reprodukce; gynekologie a porodnictví; infertilita