Zákon o pohřebnictví ; Zákon o válečných hrobech : komentář - Šejvl, Jaroslav; Vetešník, Pavel; Vetešníková, Eva (Wolters Kluwer, 2020)
Komentář k aktuálnímu znění zákona o pohřebnictví a válečných hrobech. Určeno odborné veřejnosti.
Komentáře Wolters Kluwer
Keywords: státní správa; hřbitovy; právo, zákonodárství; Česká republika; Funeral Rites; zákonodárství jako téma; Cemeteries; Legislation as Topic; Czech Republic; pohřební obyčeje