Desatero smyslů : jak lidé a zvířata vnímají okolní svět - Petr, Jaroslav (Dokořán, 2020)
Publikace se zaměřuje na smyslové orgány, vjemy a jejich zpracovávání u lidí a zvířat. Určeno odborné i široké veřejnosti.
Zip ; svazek 73
Keywords: elektromagnetické jevy; Perception; orientace; smyslové orgány; Pheromones; Sensation; percepce; Electromagnetic Phenomena; Orientation; Animals; fyziologie; feromony; zvířata; čití, cítění; Sense Organs