Hypotermie a omrzliny - Sedláček, Jan; Höschlová, Kristina; Tauchmanová, Eva (Jan Sedláček, 2018)
Prezentace ze semináře určeného pro veřejnost. Poskytuje základní charakteristiky a zásady první pomoci při podchlazení a omrzlinách.
Keywords: First Aid; omrzliny; hypotermie; Hypothermia; první pomoc; Frostbite; urgentní lékařství