Zákoník práce : komentář - Hůrka, Petr; Randlová, Nataša; Doležílek, Jiří; Roučková, Dana; Vysokajová, Margerita; Doudová, Soňa; Košnar, Michael; Horna, Vladimír (Wolters Kluwer, 2020)
Komentář k aktuálnímu zákoníku práce. Určeno odborné veřejnosti.
Kodex
Keywords: zákonodárství jako téma; Salaries and Fringe Benefits; Employment; zaměstnanost; Legislation as Topic; Compensation and Redress; mzdy a přídavky; zákoník práce; právo pracovní; právo, zákonodárství; kompenzace a odškodnění