Předčasně narozené dítě : následná péče : kdy začíná a kdy končí? - Marková, Daniela; Chvílová-Weberová, Magdalena (Grada Publishing, 2020)
Publikace se zaměřuje na následnou péči o předčasně narozené dítě. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Aftercare; jednotky intenzivní péče o novorozence; Premature Birth; Psychology; Neonatal Nursing; psychologie; Infant, Premature; ošetřovatelství novorozenců; Intensive Care Units, Neonatal; následná péče; předčasný porod; perinatologie a neonatologie; novorozenec nedonošený