Lex COVID : komentář - Draštík, Antonín; Durdík, Tomáš; Janoušková, Anežka; Jirsa, Jaromír; Kühn, Zdeněk; Lebl, Ondřej; Ondrejová, Dana; Pokorná, Jarmila; Štika, Martin; Zezulka, Ondřej; Filip, Václav; Horáček, Zdeněk; et al. (Wolters Kluwer, 2020)
Komentář zákonů označovaných jako lex COVID vydaných v době nouzového stavu na jaře roku 2020, které zmírňují dopad pandemie. Určeno odborné veřejnosti.
Komentáře Wolters Kluwer
Keywords: pandemie; zákonodárství jako téma; COVID-19; Czech Republic; Pandemics; Legislation as Topic; právní vědy; Jurisprudence; právo, zákonodárství; Česká republika