Kosmetika - Mikrobiologie - Stanovení počtu kvasinek a plísní : nahrazení předchozích norem (Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví, 2018)
Směrnice, které se zaměřují na bezpečnost kosmetických výrobků a vyšetřování přítomnosti plísní a kvasinek v nich.
Keywords: kosmetické přípravky; estetická medicína; mikrobiologie, lékařská mikrobiologie; houby; kvasinky; Cosmetics; Yeasts; bakteriologické techniky; Bacteriological Techniques; Fungi