Kosmetika - Mikrobiologie - Průkaz specifických a nespecifických mikroorganismů : nahrazení předchozích norem (Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví, 2017)
Směrnice, které se zaměřují na bezpečnost kosmetických výrobků a vyšetřování přítomnosti mikroorganismů v nich.
Keywords: kosmetické přípravky; estetická medicína; mikrobiologie, lékařská mikrobiologie; Cosmetics; Bacteria; bakteriologické techniky; Bacteriological Techniques