Kosmetika - mikrobiologie - stanovení počtu a průkaz aerobních mezofilních bakterií (Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví, 2017)
Směrnice, které se zaměřují na bezpečnost kosmetických výrobků a vyšetřování přítomnosti aerobních a mezofilních bakterií v nich.
Keywords: Cosmetics; bakteriologické techniky; Bacteriological Techniques; estetická medicína; mikrobiologie, lékařská mikrobiologie; aerobní bakterie; Bacteria, Aerobic; Bacteria; kosmetické přípravky